Engleză în 1 zi
limba românăEnglish
100%
БЕСПЛАТНО


Engleză în 1 zi
Te-ai gândit vreodată că poți învăța o limbă nouă în doar o zi!?

Fii gata de a susține o conversaţie de bază în engleză
Învață cele mai importante cuvinte și fraze în engleză!
Extinde-ți vocabularul cu sute de cuvinte de bază în doar o zi
Practică pronunțarea corectă cu lecțiile noastre audio
Зарегистрируйтесь бесплатно

Этот курс на 100% бесплатный. Мы хотим показать вам как быстро и легко вы сможете с нами учить.
10 cuvinte în 60 de secunde - 10 words in 60 seconds10 cuvinte în 60 de secunde - 10 words in 60 seconds  
10 карточки
Deja ştii asta - You already know thatDeja ştii asta - You already know that  
9 карточки
Întrebări - QuestionsÎntrebări - Questions  
10 карточки
Fraze de politeţe - Courtesy PhrasesFraze de politeţe - Courtesy Phrases  
18 карточки
Oameni - PeopleOameni - People  
28 карточки

Cursurile online de engleză de la VocApp

Suntem o platformă care oferă cursuri de engleză pentru toți, de la începători la avansați. Acum poți învăța engleza fără profesor în doar o zi cu VocApp! Pentru a o face, propunem acest ghid de conversație român englez cu cele mai importante cuvinte engleze și cele mai folosite fraze în engleză, alese special pentru ca să le înveți și memorezi ușor.

Învață cele mai utile expresii și cuvinte engleze într-o singură zi!

Îți prezentăm acest curs online de limbă engleză, creat pentru ca tu să înveți engleza rapid și ușor! Aici vei găsi expresii uzuale în engleză și o mulțime de cuvinte engleze pentru ca să poți întreține propriile conversații în engleză! După finisarea acestui curs, îți propunem să treci la cursul Engleza: ziua a 2 pentru a completa vocabularul pe care îl cunoști. Cartonașele noastre unice sunt o metodă de a învăța engleza repede și eficace! Cu ele vei memora cuvinte noi și fraze în engleză, vei învăța pronunția engleză, vei vedea cum să utilizezi aceste cuvinte în cadrul unui dialog și . Sistemul unic de Repetiție îți va aminti toate cuvintele engleze pe care trebuie să le repeți pentru a le memora pe totdeauna! Toate acestea au fost create pentru o învățare ușoară și eficientă cu rezultate impresionante în puțin timp.

Începe să înveți engleza chiar acum!

Accesează cursurile de engleză pe care le propunem pentru a ajunge la un nivel nou de cunoștințe în engleză! Dedică o singură zi pentru a învăța engleza cu noi! Utilizează acest curs online de engleză, care e în același timp și un dicționar de expresii pentru viitoarele tale conversații în engleză! VocApp e încrezut în rezultatele deosebite pe care le poți obține cu noi, e destul doar să încerci! Fă un pas spre viitorul și cunoștințele tale!
карточки